Nakupovalna košarica

Dostava

O DOSTAVI 

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 12h bodo obdelana in odposlana v 2 delovnih dneh (zaradi koronavirusa se lahko ta čas podaljša za dodatna 2 dni).  V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca. V primeru, da izdelka ni več moč naročiti, vas bomo o tem obvestili in izdelek brisali iz vašega naročila.

Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu, vam bo dostavljalec pustil obvestilo, paket pa lahko najkasneje v 15 dneh prevzamete na najbližji pošti.


STROŠKI DOSTAVE

Dostava je za vsa naročila nad 30,00 € brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 30,00 € pa znašajo 3,00 € in so enotni za celo Slovenijo. Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Pošta Slovenije vam pri plačilu pošiljke po povzetju zaračuna provizijo za odkupnino v višini 1,07% vrednosti odkupnine oz. najmanj 1,05 €. Ta strošek ni zajet v izračunano poštnino.

Naložbo izdelavo spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. rs
razvoj rešitve bplanet d.o.o.